Bez slov

Bez slov

Zazvonila,
tak slušná.
Priesvitná bodkovaná blúzka,
jamky v tvári.

V seKunde si moje telo
vrazila do dverí.
Skĺzla k nohám,
bez slov.
S jazykom.

Prvýkrát sme mlčali.
Autor vraciambasnenadlazku, 10.08.2017
Přečteno 546x
Tipy 2
Poslední tipující: Jin&Jang, Ruda Štola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí