Mé básně

Mé básně

Anotace: Pár mých krátkých básní

Sbírka: Lásky čas

1.
Tvůj smích je zvuku krása
tvá duše jako z nebe spása
oči tvé jak měsíční svit
budí ve mě lásky cit
ten cit co sobe prvé mám
tak i se srdcem ho tobě dám


2.
Princezna má v šatech havraní
s krásou její už žádná není
srdce ze slz má
sobecká či zla to vůbec nezná
Oči její můj zrak chvátí
duše její srdce mé chytí


3.
Srdce mé mi vždy buší
když se mě ptáš jestli ti to sluší
ty vždy si byla krásná 
jak poklad vzácná 
oči máš jak rubínu třpit
úsměv jak slunce svit 

Autor Discord, 09.09.2017
Přečteno 628x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné přirovnání ženské krásy....ST

09.09.2017 22:02:03 | jitka.svobodova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí