Dívka s kloboukem

Dívka s kloboukem

Anotace: Báseň o jedné dívce z Itálie :)

Průhledný vítr zametá listí na chodníku
po kterém právě prošla slečna v klobouku
namířeno má do blízkého podniku
dívka krásná, jak laň na palouku

Ten klobouk náhle vítr z hlavy smeknul
zanesl ho k fontáně Di Trevi
do naha jsem se před ní vysvléknul
z plných číší popíjel nápoj vinné révy

Kdosi na mě zavolal muže zákona
že prý svojí nahotou porušuji mravy
ze stěn soudu hledí božská Ikona
po nocích o mě se svatými vypráví
Autor Petr27, 10.09.2017
Přečteno 516x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí