Zedníkova dcera

Zedníkova dcera

Anotace: Trocha romance :)

Sbírka: Jizerské ozvěny

Hluboký cit klade cihly a tvárnice
do slaměných zdí naší touhy
se soumrakem zahořela i tvá líce
Naše láska vytrvá jak rok dlouhý

křehké ruce zedníků staví kvapně
před okem mým vykvetl něhy dům
lásko tvé cihlové rty půvabné
se jednou neubrání vlastním citům

Tvé rozpraskané dlaně obtěžkány dřinou
budou večer masírovat má ztuhlá ramena
tys mojí zedníkovou dcerou jedinou
aspoň víš co pro mne znamenáš
Autor Petr27, 19.09.2017
Přečteno 454x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí