Je dokonalá

Je dokonalá

Anotace: O ní - nejlepší přítelkyně

Je dokonalá
Je dokonalá tím, jak dokonalá není
Je dokonalá, když její ústa se smějí
Je dokonalá, když si slzy nehlídá
Je dokonalá, když povídá
Je dokonalá tím, jak dokonalá zdá se
Ačkoliv její dokonalost nenajdete v kráse!
Autor Adelatka, 19.09.2017
Přečteno 503x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí