Hvězdný prach

Hvězdný prach

Anotace: ...

Jako temný stín
smutek se plíží,
jako těžký kámen
osamocenou duši tíží.
Kdo ví,oč tu běží,
proč schoulená v koutě brečím.
Možná i Ty smutek cítíš.

Je to duší prokletí
nebo potměšilých sudiček plán?
Jakou roli v tom dramatu hrát,
pravdu raději nechci znát.

V Tvůj stín chci se proměnit
s Tebou věrně jít,
mezi hvězdami se procházet,
mléčnou dráhou se svézt,
sbírat hvězdný prach.
Minulost pohřbít,
spolu se smát.
Autor Bludimíra, 23.09.2017
Přečteno 552x
Tipy 8
Poslední tipující: Akrij8, Iva Husárková, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tulák po hvězdách :-))

24.09.2017 07:10:27 | Iva Husárková

Miluji hvězdy:)

24.09.2017 20:21:19 | Bludimíra

:-))

25.09.2017 08:50:36 | Iva Husárková

Je krásné bludit milá Bludmíro
Každé bloudění je vlastně hledání ...

24.09.2017 05:43:09 | VEDz RVAHEs

Bludim ráda:)

24.09.2017 20:17:49 | Bludimíra

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí