Úvodní

Úvodní

Anotace: Dříve než mě svět semele...

Sbírka: Počátky a konce

Dříve než mě svět semele,
s respektem a bázní,
než budu hromádka popele,
sepíšu několik básní.

 

Ty krátké, ty budou pro Tebe,
ty dlouhé pro veřejnost,
vždycky i na cestě do nebe,
vždycky Ti přísahám věrnost.

Autor dprochazka, 28.09.2017
Přečteno 451x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí