Duha fantazie

Duha fantazie

Anotace: Nějak jsem lechtivě začala po ránu, tak teď něco na zvolnění, uklidnění mé šípkové růže.

DUHU FANTAZIE
Mám ráda spánek, miluji snění.
spánek je mocný čaroděj,
Probouzí touhy, vodí nás nocí,
ukazuje možné cesty, cíle, směry,
kterými můžeme kráčet,
kterými můžeme jít.
Vystoupáme spolu po obloze,
plujeme černou tmou.
Potkáváme staré i nové tváře
jsme naprosto volní, nespoutaní, hbití,
spánek je místem k novému bytí.
Snění je jako duha života,
je barevné a kouzelné,
má velkou fantazii a moc,
Proto mí drazí přátelé, kamarádi, známí,
přeji Vám nádhernou dobrou noc.
Autor Šípková Růženka, 30.09.2017
Přečteno 519x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Kapka, KeepTheFlameBurning
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí