Stále ji miluji

Stále ji miluji

Anotace: Další báseň

Sbírka: Lásky čas

Vlasy sněhobílé
oči hvězdou překrásné
to snad anděla jsem potkal
její krásou v šoku jsem stál
Tak odvahy jsem nabil
nervozní jsem takhlen nikdy nebyl
Na rande jsem ji pozval
ano řekla a den lepším se stal
Dva roky a stále spolu
má láska k ní pořád stoupa nahoru
roky, měsíce utíkají
stále a stále, víc a víc ji milují
každá den, každou minutou
s ní nejkrásnější jsou
Autor Discord, 05.10.2017
Přečteno 746x
Tipy 2
Poslední tipující: jondys, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to máš neuvěřitelný štěstí. A hlavně, že i ona tvou lásku opětuje. ( V dobrém ti závidím) Ať vám to vydrží!

05.10.2017 16:02:53 | jondys

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí