Koloběh setkání

Koloběh setkání

Anotace: Pocit když odcházíte od někoho, kdo zůstane ve vašem srdci a vy v jejím...

-- Koloběh setkání --


V dlouhém polibku vkládám tě do mechu,
o princi na koni snít si nech.
O chýši kováře co ková brnění,
pro díru na srdci kovový plech.

 


Jsem odrazem zrcadla,
iluze zjevení.
V příběhů druidů když ztrácíš dech.

 


Zázrakem fénixe,
z popela vzkříšení.
Koloběh života a nový svět.

 


V západu Slunce rád bych si leh

 

 

Slunce jež umírá den co den

 


Z lásky k Měsíci co svítí jen,
jen když Slunce tvoří sen.
Na tváři červánky,
na duši zen.

 


Jak střelka kompasu co hledá směr.

Autor Adminak, 05.10.2017
Přečteno 450x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí