Portrét

Portrét

Anotace: Věnovaná báseň...

Když na oblohu hvězdy plují,

překrásný portrét si namaluji.

Kreslím ho v mysli, má tužka je sen,

i ty jsi mým portrétem unesen.

 

Vzpomínám na ta nejměkčí ústa

s tou myšlenkou vzrušení rychle vzrůstá.

Kreslím si v hlavě hebké vlásky,

jemnější neznám - bez nadsázky.

 

Konturu vedu po tváři smělé

ty myšlenky mučí mě do neděle.

Maluji modré hluboké oči

ze kterých cítím se jak na kolotoči.

Už motám se z toho, dejte mi prášek

z té kresby vyplynul můj Tomászek.

Autor wigi.sama, 12.10.2017
Přečteno 568x
Tipy 1
Poslední tipující: Šípková Růženka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvůj Tomászek je Ti vším...už ho na obrázku vidím.

13.10.2017 10:49:24 | Šípková Růženka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí