Báseň pro zamilované

Báseň pro zamilované

Anotace: Pokus o báseň pro zamilovaní pár

Sbírka: Lásky čas

M: Má drahá, má milovaná
ty si ta pro mě jediná
Miluji tě každým dalším dnem
s tebou tak šťastný jsem
Si princeznou ve věží
a já drakem co tě střeží
Jsem rytíř v černé zbroji
co pro tebe projde peklem v boji

Ž: Můj drahý, můj milí
ty si na tom světě můj zlatý
Ale já nepotřebuji draka co mě střeží
ani rytíře který peklem v boji běží
Chci jen teplo objetí tvého
a mít tě po boku mého
Chci jen pusu a že slíbíš
že mě nikdy neopustíš

M: Hromy, blesky a krutý mráz
projdu je beze strachu a vrátím se k tobě zas
Do objetí svého tě chytím
kytku ti dám a na čelo tě políbím
Zlatý prstýnek bych ti dal
básně bych ti skládal

ŽM: Přes útrapy a radosti
tvůj smích slyšet chci
Není většího pokladu
nežli to že si tu
Ohně slunce ani mráz
nikdy nerozdělí nás
Autor Discord, 20.10.2017
Přečteno 1355x
Tipy 2
Poslední tipující: Janna, Anděl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí, moc se mi to líbííí :)

20.10.2017 20:51:50 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí