krasobruslení

krasobruslení

Anotace: finálová jízda

čekám


se
z kuchyně
ozve

zvuk

jako z filmu
o mimozemšťanech

a

když
se
půjdu
podívat

ty už tam nebudeš

jenže

film je film
a ty tam jsi
a s tebou
nějaká velká

příšera

jak
z levného
sovětského
filmu

kašírovaná chapadla
velká tlama
a trochu hlenu
na podlaze

a
tak
jdu
zpátky

a

pouštím
krasobruslení

kde

partner
opustil
svoji
partnerku

a

u díry v ledu
chytá na punčochy
tuleně ohrožené
těsným vyhubením
Autor Kostivar, 19.12.2017
Přečteno 421x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí