Už koně vedou

Už koně vedou

Anotace: dnes sem viděl z vlaku koně na sněhu a to mě inspirovalo :)

Sbírka: Po stopách vesnice

Už koně vedou zimní krajinou
vločky se jak vlasce zaplétají do hřív
kopyta se jim špiní pod rozmáčenou hlínou
zima radí: ,,V stáji buďte o to dřív''

Už koně odvádějí za uzdu po městě
jdou pomalu,smutně,jdou na jatka
šaty krev zbarvila mojí krásné nevěstě
ještě, že se to nedozvěděla má matka

Už koně vedou tím sametovým sněhem
mlha, zdá se hustší než mámin krém
proto přispěchej lásko s novým příběhem
,,Čti, poslouchám, ať je celý po tvém''
Autor Petr27, 19.12.2017
Přečteno 494x
Tipy 1
Poslední tipující: Anděl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí