Za zavřenými víčky

Za zavřenými víčky

Anotace: ...


Za lehce zavřenými víčky
cítíš jen světlo plamene svíčky
podmanivě voní kůže holá
ženy, co tě svádí, co tvoje jméno volá

Oheň z krbu sálá
žár objímá tvé tělo
až se ti z toho točí hlava
až žádostí by se ti plakat chtělo

Ruka něžná hladí tě
ty vzrušený jsi střelhbitě
už nemůžeš to vydržet
houpe se s tebou, houpe svět

Pak muka tvoje vrcholí
blažeností sotva dýcháš...

 


Ať se tvá přání plní každý večer
ne jenom jednou - na Ježíška!




Autor AndreaM, 20.12.2017
Přečteno 672x
Tipy 13
Poslední tipující: Danger, bogen, Ruda Štola, Amonasr, jitoush, Kapka, piťura
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

svádíš neSkuTečně...:-)zahřála

29.12.2017 09:00:56 | Danger

Jé, děkuju! Až se červenám... :)

30.12.2017 18:03:27 | AndreaM

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí