Nestalo se

Nestalo se

Anotace: ...

Panty strašlivě zaskřípají

Však mně ten zvuk zdá se být láskyplný

Vlnění vzduchu něžným pohlazením

Cvakání plastů rozčíleným sněním

Blízko

Byť dál, než jsem si myslela

Tři sta třicet čtyři

Nestalo se

Autor Alineki, 31.12.2017
Přečteno 449x
Tipy 3
Poslední tipující: ModrýVrabec4, hravij, Arnie42
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí