Zraněná

Zraněná

Anotace: Anotace došla

Jedna slza vedle druhé
z Tvých dlaní stékají
a
temně zbarvují rudý šat.
 
Srdce Tvé mocný tlak svírá
střípky štěstí pukají
a
v sůl se proměnila víra.
 
Duši Tvou drtí vodopád
zrady hořké
a
tělo, jak když uštkne had.
 
Pryč je ten,
který sliboval při Tobě stát
a
z ostnů smutku musíš řvát.
Autor Morgenstern II., 07.02.2018
Přečteno 421x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, VEDz RVAHEs, Šípková Růženka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, citová zranění popsaná v autentičnosti. Má to obrovskou sílu.

22.04.2023 14:50:56 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí