Kroucení kůže

Kroucení kůže

Anotace: ***

Protrpěná éra kuropění
raném se ti směje
požitkářství noci
umírá dnem všedním
lásko miluješ to
Až si promluvíme tváří
odmítající se sezdat

Dnem co nám nezbývá
Autor ricda, 16.02.2018
Přečteno 354x
Tipy 2
Poslední tipující: Anděl, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí