Vzpomínám na plavovlasou dívku

Vzpomínám na plavovlasou dívku

Anotace: Vzpomínky někdy bolí, někdy těší...jak kdy :)

Sbírka: Šepoty, polosny a tóny

Vzpomínám
na plavovlasou dívku
co mezi prsty
prosévala jemný písek
ze Saturnových prstenců.

Vzpomínám
na doteky jejích očí
Dva hluboké jantary
co se skvěly nocí
jako věčná svíce.

Vzpomínám
na mořskou píseň
kterou zpívala
v tichých hlubinách
kde je jen nepatrný život.

Než se blahodárná Země
otočí kolem mé osy
budu snad schopen
ve tmě tiše říci
že nezapomenu.
Autor Zasněný básník, 18.03.2018
Přečteno 457x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Anděl, KeepTheFlameBurning
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně vzpomínáš.

07.02.2024 01:42:34 | mkinka

Báseň se mi moc líbí. Jemný písek ze Saturnových prstenců...krása.

19.03.2018 06:41:22 | Anděl

Moc děkuji! :)

19.03.2018 15:12:21 | Zasněný básník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí