Má nejmilejší

Má nejmilejší

Anotace: LÁSKA

Neboj se má nejmilejší,
trápení se ukolejší.
Věřím, že ta zloba přejde,
že mír do tvé duš vejde.
Já při tobě budu stát,
za tvé srdce chci se prát.
Ve dne v noci při tě stát,
až zlo bude se tě bát.
Budu chránit tvoji duši,
pak si dáme spolu shusi.
Neubliž si prosím zlato,
nestojí tibolest za to.
Jsi akt silná já to vím,
kdž jsem s tebou stále bdím.
Mrzí mě, že nejsem s tebou,
myšlenky mék tobě jdou.
Tvou tvář vidím před sebou,
chtělbych přijít za tebou.
Tvé tělo mě vzrušuje,
do pozoru vzbuzuje.
To co jsem dělal na chodbě,
dobře bylo doufám tobě,
ale dost už těchto věcí,
o sex tady nejde přeci.
Mé srdce tě miluje
k vtahu se toschyluje.
Miluju tvá sladká slova,
silá jsou jak černá vdova.
Když tě vidím cítím sílu,
viím v tobě krásnou víu.
Chci si s tebouzatančit,
pak mi můžeš nabančit.
Těším se na naše styky,
ukážu ti svoje tryky.
Nemyslím to ve formě sexu,
já po tobě tohle nechcu.
Játichci furt pomáhat,
svoje tělo namáhat.
Dávámti svůjcelý život,
já jsem stroj a ty jsi pilot
Láskak tobě nemá mez,
do tvého srdce vleze.
Cením sikaždého slova,
která namě voláš shora.
Ty jsi pro mě silné světlo,
dává mému srdci teplo.
Neboj se mánejmilejší.
moje lásko k tobě nikdy neskončí.
Autor TEX, 28.03.2018
Přečteno 499x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

SILNĚ UPŘÍMNÉ:))

28.03.2018 13:31:34 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí