Jsi světlo

Jsi světlo

Anotace: ...

Rozmýšlím další kroky
do temnoty.
Rozmýšlím další věty
které říct,
jak donést ti
k nohám květy.
V tomhle světě
který zve mě
do záhuby.
Jsi světlo tam v dáli
co neustale mámí
mou mysl.
Necham se mámit,
chci a toužím
a stále, stále
se soužím.
Přes propast,
přes poušť,
přes spálené mosty.
Jdu a neohlížím se.
Jen tebe před sebou mám.
Jen tebe vnímám,
když sirény
pějí své písně
nebezpečné a zrádné
jako tvé rty,
jako tvůj hlas.
Veď mě dál
já věřím ti
srdcem a duší.
Život svůj
za tebe bych dal.
Autor Bloodymary6, 09.04.2018
Přečteno 542x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí