Obruč

Obruč

Anotace: OBRUČ  

 
 
Budeš si mě hýčkat,
slastí zavřu víčka,
ztratím se ti v náručí,
v kráse něhy obruči.

Budeš mě rozmazlovat,
včera, dnes, zítra znova,
ztratíš se mi v klínu,
v objetí tvém splynu.

Budu si tě hýčkat,
slastí přivřeš víčka,
v milování obruči,
usnem spolu v náručí.
 
Autor Qwolady, 09.05.2018
Přečteno 307x
Tipy 2
Poslední tipující: DAO X, JSJ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí