Bohové šílí

Bohové šílí

Anotace:    

 
Zulíbám každý píď tvého těla,
zulíbám tě lásko kde bys chtěla,
zulíbám tvé rtíky i prsty u nohou,
bohové ať šílí, čerti ať pomohou.


Zulíbám celé tvé mužné tělo,
zulíbám ho všude tam, kde chtělo,
zulíbám tvůj klín i tvář vonně oholenou,
čerti ať šílí, bozi padnou do kolenou.
Autor Qwolady, 11.05.2018
Přečteno 397x
Tipy 3
Poslední tipující: mirecek, Anděl
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké, Qwolady jste k zulíbání.

14.05.2018 22:33:44 | mirecek

Mně se moc líbí!

11.05.2018 13:48:08 | Anděl

Děkuji to mě těší!

11.05.2018 19:43:20 | Qwolady

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí