Láska bodá jak osina

Láska bodá jak osina

Anotace: jedna romantická

Sbírka: Po stopách vesnice

Láska do srdce bodá jak osina
jež rostla sama kdesi na úhoru
tvé city jsou jiskry padající do klína
rychle proto spěchám po schůdkách nahoru

klepe kdosi na vaše okénečko
to vesnický mládenec přišel dívku prosit
,,Jen otevři krásná zedníkovic dcérečko
ať mohu do rána zlou osinu pokosit''

Ráno osina zmizela z malého políčka
chtěla dívka poděkovat mladíkovi s kosou
ach nedočká se však svého človíčka
když chodil po souvrati s nožkou bosou
Autor Petr27, 18.05.2018
Přečteno 434x
Tipy 1
Poslední tipující: Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Petí...moc hezky...

19.05.2018 14:22:10 | Anděl

Díky :)

19.05.2018 22:23:04 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí