Poselství pro radost

Poselství pro radost

Anotace: s Podvečerem utkaná...

pro vůni akátových hroznů
chuť květu vinné révy
s kosatci vodních toků
pro plyš plachých růží
červeň plodnic jahodníků


pošeptám klidné hladině


mým dechem
stal se vítr vzdušných plic
a mízou těla
je mi pryskyřice borovic


tím vším živa jsem
pro zážeh ve tvém srdci
bych mohla býti celá
z obou polovic


máš rytmus a já zas slova
co vsakují se do hlav not
ty melodie houpavé
probudí poselství mé


poselství pro radost


to duším dřímajícím
milý
nechť je host
Autor Malá mořská víla, 22.05.2018
Přečteno 502x
Tipy 14
Poslední tipující: enigman, bogen, Jort, Frr, Dreamy
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

stačí vzít si jehlu nit a už se může šít...

24.05.2018 12:24:52 | enigman

mám z ní jen polovinu - tu svou :)

23.05.2018 18:34:34 | Ragnell

Negde ta pulka leži, jenom ju nadzvihnót ;)

24.05.2018 21:38:02 | Malá mořská víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí