Šeříková ulice

Šeříková ulice

Anotace: romantická

Sbírka: Po stopách vesnice

Do barevné ulice nás vůně přivábí
podél cesty šeříky barevně kvetou
jejich kvítky jsou jemné jako hedvábí
v západu mne učarují svojí siluetou

V Šeříkové ulici máme první schůzku
na lavičce o polibek tě požádám
první , druhý knoflíček svlékám tvoji blůzku
celou svou duši do tvého nitra vkládám

V jeseni mění se ulice šeříků
na torzo kdysi krásných keříků
milenci zde již dávno nemají dostavení
raději chodí do vesnice do staveni
Autor Petr27, 31.05.2018
Přečteno 436x
Tipy 3
Poslední tipující: Anděl, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Petí...to je tak krásný.......vůně....**ST**

01.06.2018 10:02:13 | Anděl

díky moc :)

03.06.2018 18:16:52 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí