Efemerni akty (Chor Třetí)

Efemerni akty (Chor Třetí)

Anotace: Nad překlady Mexico city a studiem Beat generation

Na střeše v Mexicu
u kámoše dealera
datlujes za strojem
antagonie konfliktu
lásku nad chaosem v duši
a zatímco Ginsberg chrlí a srší
destiluje ventiluje a katalizuje
Ty vyzobavas zrno od plev
hledis dovnitř do jádra duše
pod účinky marihuany a opia
se svetskymi pohnutkami
skladas chory v jazzovem rytmu
v choru proudící inteligence
s religiozni příchutí v srdci
se svobodou nad kreativní hrou mysli
ve vnitřní transcendentalnim pásmu mysli
v kosmickém úložišti
shledavas ze není kam jít
jen zprávy z prázdna
s tou velkou něhou a milosti
s laskavou péčí o učení nad světem
Taková jsou tvá slova
Takový je měsíc poezie stvoreny na střeše světa
až dolů do jeskyně
Kde září dokonale osamělé sny
zářící efemerni esence

Jako ty a já ve věčnosti
zjihle pásma filmu tvé mysli
Autor Happyyz, 06.06.2018
Přečteno 322x
Tipy 1
Poslední tipující: MiMiKa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí