Láska z meteorů

Láska z meteorů

Anotace: milostná báseň s vesmírnými motivy

Sbírka: Po stopách vesnice

Jsem létavice co se ztratí při dopadu
jak včely z úlu vystřelují z roje
nedokázala si jim odpustit dávnou zradu
bez váhání dívka opustila mladého kovboje

Jsme, jak meteory letící v prostoru
pod širým nebem zříme náš pád
ladně žít spolu budeme klidně postaru
během letních dnů které stihnem promilovat

Buď mojí jedinou z těch mnoha létavic
jsem černou dírou která tě do sítě lapí
zůstaneš už navěky nejhezčí z krasavic
čas v nekonečném vesmíru tryskem kvapí
Autor Petr27, 07.06.2018
Přečteno 502x
Tipy 1
Poslední tipující: Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)...Petí....moc krásné...

08.06.2018 07:11:31 | Anděl

Díky :)

10.06.2018 12:20:05 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí