Parukářka

Parukářka

Anotace: Nejmelancholičtější park v Praze

Parukářka
To slovo samo bolí
Parukářka
Má v sobě všechnu bolest Prahy
Parukářka
Je melancholie sama
Radost v bolesti
A bolest v slasti
Je rána v soli
Je ráno plný slasti
Jsou vzpomínky při západu slunce
Na zlomený srdce
Parukářka
Je zárukou bolesti
V kráse letní přítomnosti
Vzpomínky na radost utopený v pivu
zalitým sluncem
Autor Sumava, 27.06.2018
Přečteno 401x
Tipy 3
Poslední tipující: knihomolka, Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je moc krásné! líbí se mi!

27.06.2018 07:08:29 | Anděl

Děkuju :)

27.06.2018 11:11:33 | Sumava

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí