Žižkov

Žižkov

Anotace: Jedna jarní pražská U Sadu psaná, do mobilu vyťukaná

Ty jarní vecery na žižkově
Zapadajici slunce a skotacive
Duše
V truchlivych
Ulicích
Euforie se snoubí s tichým smutkem domů
Udivena nostalgie
Melancholie volající po mládí
Jako by se uz nevrátila radost
Parukářka, Biskupcova a trochu Jarov

Radost ze svobody se zmenila
Ve výčitky a truchlení
Ty noci na žižkově vonely vzrušením
A jakoby necim novým
Mladym a Nepoznanym
Trocha kouře a piva a ranní opar a zpivajici ptáci
Návraty z tahu za svítání
Odpadnuti po dobrým milování
A prostá radost z novyho dne
A blbyho kafe a cigara
Prostě tu byla
Příliš prostá
Autor Sumava, 28.06.2018
Přečteno 306x
Tipy 7
Poslední tipující: knihomolka, Iva Husárková, Jin&Jang, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí