Jarov

Jarov

Anotace: Rána jsou nejkrásnější. A co teprve s The Cure :)

Miloval jsem ta rána na Jarově
Když jsem se od ní vracel domů
Nebo ještě líp
Rovnou do práce

Bylo letní ráno
A já se ještě cukal po orgasmu
Cestou na jedničku tramvaj
Na Spojovací
V ranním oparu

Nebylo to ledajaký milování
Poslouchali jsme u toho The Cure
Vždycky je to dobrý s The Cure

A všichni lidi v tramvaji jsou rázem krásný
Růžový opar nad městem je to nejhezčí
Co Praha ráno umí
Hezčí než probouzející se
Opravdoví lidi ve vaťácích
A zlomení navrátilci

Všechno bylo tak na svým místě
Až se chtělo brečet
Všechno bylo tak dokonalý
Až to bylo směšný
Až jsem se cítil trapně před těmi lidmi v tramvaji
Se všemi jejich starostmi po cestě do kolbenky
Když já se ještě chvěl
A miloval každou zkurvenou vteřinu
a kazdej atom

A jako se dává ranní grog,
tak jsem si pustil
The Plainsong
Autor Sumava, 02.07.2018
Přečteno 439x
Tipy 4
Poslední tipující: Frr, bogen, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..a já se po galantní noci zasněn šoural do pr. s nemytým vousem a knírem-a celý svět mi pořád voněl Tvou studnou živého milování......trrrr.trkitrki.ÓM**KUNALÍNÍ ŠAKTI***ST* :-D*

03.07.2018 19:46:59 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí