♥~Už několikrát

♥~Už několikrát

Anotace: ~♣~♣~♣~♣~♣~♣~♣

~~~~~~~~

Venku dnes zase bouří
hromy a blesky
dešťová voda ta jak proudem teče
a pod mým oknem můj milý stojí
ptám se,proč chlapec neuteče?
Pusť mě dovnitř,milá,však mě znáš
já ti až na kůži snad promoknu.
Ptám se.
Tak proč se jinde neschováš?
Já ti dnes dveře neodemknu.
Včera jsem tě s jinou ženou viděla
ty jsi ji políbil a ona tě líbala
pak jste se jak blázni smáli
a teď mi říkáš že jste to jen hráli?

Nevěřím.
Tak dál pod okny mokni
běž k jiným dveřím,tam si řekni.

Pršet už přestalo,bouřka je pryč
je mi tě líto,tak hodím ti klíč
po schodech běžíš mokrý jak myš
co na mne platí to ty dobře víš.
Ách jo,pro ten tvůj pohled roztomilý
mé srdce bije jak kostelní hodiny,
honem tě zamotám celého do deky.
Chvěješ se zimou?
Ne...ty chvěješ se můj milý
mými dotyky.

Do ucha mi šeptáš že jenom mne máš rád
a já ti uvěřím.Už několikrát.
A já pak o tom budu
na starém psacím stroji verše psát.
A taky už několikrát.
Můžete se smát.

~~~~~~~~


Autor Květka Š., 15.07.2018
Přečteno 398x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Jort, Frr, Iva Husárková, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji za milou návštěvu...a přeji krásný den.

16.07.2018 14:10:24 | Květka Š.

tady taky bouří hromy... miluju STaré psací STroje jsou uchvacující jako Tvoje báseň :-))

16.07.2018 10:56:39 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí