Tři

Tři

Anotace: Variace na Verlainea - Na balkóně

Jedna má černý vlas a druhá je zas plavá
A v jejich hřebenech záplava kadeřavá
Se vzdouvá přílivem a odlivem se vrací
Tak jako ptáci v noci nad Prahou se ztrácí
Tak v malém bytě tři křehké duše do dálek se vznáší
A jedna má tmavý vlas a ty dvě jsou plavé a mají malé dlaně co v širém světle společně se proplétají a pak se ptají co navzájem si tají když tají v letní tmavé noci

A všechny tři mají svoje sny které nahlas nevyslovi
Protože ony vědí ze nedají se říci slovy
Raději splynou v jedno nahé tělo
Horké křehké tělo - ano tohle stát se mělo
I když samy neví proč.
 
Autor Leonkaaa, 26.07.2018
Přečteno 316x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí