Doušek nedělní poezie

Doušek nedělní poezie

Anotace: Vnímáno skrze optiku večera...

Bylo to včera 

řekla mi 

ať se zabalíme do lásky 

 

jako do peřinky 

 

dýchá 

dýchá lásku 

Dýchá lásku celého vesmíru 

 

Mlčky vnímám 

Čistotu peřejí 

Mír a sklon léta na obzoru 

 

 letím do neznáma 

blížím se perince 

A dýchám lásku 

 

Poezii 

jakou jsi zrodila 

Ve chvílích doteků 

 

Polibek na rozloučenou 

a kolejnice večera

Polibek na srdeční sval 

A konejsive noci společné rozkoše.

 

 

Autor Happyyz, 02.09.2018
Přečteno 373x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, Kapka, Špáďa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Polibek na srdeční sval nemusí být vůbec nepříjemný…!

03.09.2018 01:03:12 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí