Šero ve dne

Šero ve dne

Anotace: je to spíše lyrics,pokud se někomu zalíbí a chtěl by složit hudbu může mě kontaktovat

cesta je daleká v mlze ztrácená
jsi neznámá a přece jediná
kdo mě může v barvě zahlédnout
jak se snažím proudem plout
mou tvář považuji za ztracenou
vydej se na cestu tmou

jiskro má zbloudilá
v tichu ztracená
nenech se zavát
do temnoty kolem nás
s pocity co máš

kroky mé tlumené tepou v temnotě
jenž tvoří mezi námi mříž
cítím že jsme každým krokem blíž
prosbu svou nesu v modlitbě
tak vzpomeň si že na obzoru plane světlo tmou
jenž zavedete tě za mnou

jsi jediná kdo vidí mou tvář
nepoužiješ však svůj zrak
nese odkaz prázdnoty
jenž spadla do temnoty
tak prosviť ten hustý mrak

jiskro má zbloudilá
v tichu ztracená
nenech se zavát
do temnoty kolem nás
s pocity co máš
Autor Krusaidr, 04.10.2018
Přečteno 233x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí