Světlo tmou

Světlo tmou

Anotace: je to spíše lyrics,pokud se někomu zalíbí a chtěl by složit hudbu může mě kontaktovat

mé srdce prachem pokrytý
vzplálo plamenem zářivým
spolknuto světlem tvým
jež rozpustilo srdce spoutaný
řetězy z ledu kované
z obzoru zřím světlo tvé

zlato mé světlo tmou
neseš prosbu mou
pojď se mnou
proveď mě neprostupnou tmou
najdeme cesty nové
které do neznáma vedou

vichr můj zavane tmu jež na tebe zří
zbavím tě bolestí
rozpráší smutek omotaný
který máš roky splétaný
obalím tě silou svou
která povede tě za mnou

jsi má louč v šeru
zodpovědnost na sebe beru
povedu tě cestou neznámou
jež ostatní mají za ztracenou
tak pojďme na tu pouť

zlato mé světlo tmou
neseš prosbu mou
pojď se mnou
proveď mě neprostupnou tmou
najdeme cesty nové
které do neznáma vedou
Autor Krusaidr, 05.10.2018
Přečteno 342x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ach prosím smím to zhudebnit a nazpívat?

05.10.2018 16:28:55 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

jasně,budu rád

05.10.2018 16:50:57 | Krusaidr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí