Průhledná zeď

Průhledná zeď

Anotace: je to spíše lyrics,pokud se někomu zalíbí a chtěl by složit hudbu může mě kontaktovat

ostatní tě mají za mrtvou
vidí tě jako ledovou
tu jenž kolem sebe zeď postavila
a mosty jim spálila
odříznutá od světa spíš
a lidem se ztrácíš
neviděná v samotě schovaná
nemůžeš být nikým zraněná

v životě nesmělá
v tichu ztracená
hledáš odraz svůj
nikdo tě však nevidí
pouze průsvit tvůj
jenž vržen byl od zdí

já vidím pravou tvoji tvář
jež láskou kypí sytosti
tou nejjemnější rudostí
nelze vidět tu zář
kterou před všemi schovanou máš
tak proč se pořád schováváš
svůj osud jsi přijala
a oči své zavřela


čekám tu na tebe celý čas
nemůžeš však spatřit mou tvář
slyšíš můj hlas ?
převede tě přes propasti co máš
a zboříme tu tvojí žalář

v životě nesmělá
v tichu ztracená
hledáš odraz svůj
nikdo tě však nevidí
pouze průsvit tvůj
jenž vržen byl od zdí
Autor Krusaidr, 10.10.2018
Přečteno 237x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí