Květy lásky

Květy lásky

Anotace: je to spíše lyrics,pokud se někomu zalíbí a chtěl by složit hudbu může mě kontaktovat

podzim blížící
nese lístky padající
připomínají náš dávný slib
jenž do květů byl vyryt
nechej mě jít
chtěla bych si své sny splnit
chci však s tebou stále žít

pořád tě miluji
proto toho lituji
že se musíme rozdělit
můj svět je pláčem zalit
květy kolem letící
suší ti oči brečící

musím má milá odejít
pár věcí si zařídit
náš slib v srdci zapsaný
naše duše jsou dávno spojený
stromy kolem kvetoucí
jsou svědky naší lásky planoucí
zapsali do sebe slova co tíží
naše cesty se znova zkříží

pokaždé když se ven podívám
snadno si na slova tvá vzpomínám
chtěla jsi abych si srdce tvé vzal
abych na tebe chvíli počkal

pořád tě miluji
proto toho lituji
že se musíme rozdělit
můj svět je pláčem zalit
květy kolem letící
suší ti oči brečící
Autor Krusaidr, 14.10.2018
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí