Celou noc nespat

Celou noc nespat

Anotace: Byli jsme hloupí, ty i já, a vzalo nám to tolik času

Celou noc nespat
A k snídani panáka
Vyhlédneš z okna
A nic tě neláká

Laskavej život odvál čas
Odvál i jednoho
Od druhýho z nás

Podzimní ulici plní svítání
Plní ji pusté duše
Plní ji zmírání
Těch nenaplněných
Odpouštění

Byli jsme hloupí, ty i já
A vzalo nám to tolik času
Nevěděli jsme co znamená
Dočkat se jako husa klasu

Brázdíme ulice už každý sám
Tys měla milence, já děvky znám
Jenom to odpuštění
To nám zbylo
Orvanej plecháč
A v něm ranní pivo.
Autor Sumava, 24.10.2018
Přečteno 519x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, Fany
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí