Stromy

Stromy

Anotace: Máš úsměv anděla...

 

Máš úsměv anděla

a přesto nejsi andělem

mít bílá křídla

letěla bys do nebe

a blíž k oblakům
 
hned bych s tebou letěl
 
k promarněným snům
 
nevím co bych za to dal
 
cestovat ke hvězdám
 
a nebo raději 
 
přivonět k tvým vlasům
 
cítit léto a lipový květ
 
vlahou noc i čerstvý med
 
a vidět jak se sype z nebe
 
hvězdný prach
 
ten přítel milenců
 
a snílků
 
žel, řeknem si jen ahoj
 
a dál každý v jiné zahradě
 
za vysokým plotem rosteme
 
co by stromy košaté
 
pro jiné kveteme
 
a dáváme jim své plody.
 
Autor milda0043, 05.11.2018
Přečteno 401x
Tipy 6
Poslední tipující: mirecek, Rbb, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí