Jako chmýří pampelišky

Jako chmýří pampelišky

Anotace: Tak svobodně cítím se já s tebou..

Sbírka: S láskou až na kraj světa

Bez lan a okovů,
volná jako ptáče.
Jako oběť nezdařilého lovu.
Jako hluchý, jenž porozumí vyřčenému slovu.

Jako poletující pampelišky chmýří,
jež nemá ponětí, kam jeho cesta míří.
Jako lvi, jež jsou vypuštěni z klecí.
Jako chudý, jenž si teplý kabát může obléci.

Tak s tebou se já cítím,
jako ryba uniklá sítím.
Mně srdce radostí skáče,
že nemusí jako loutka podléhat nitím.
Autor LussiaH, 06.11.2018
Přečteno 529x
Tipy 8
Poslední tipující: Krahujec, Iva Husárková, IronDodo, Šípková Růženka, Rbb
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásné.ST*

06.11.2018 10:56:31 | Šípková Růženka

Děkuju, jste moc hodná!

06.11.2018 17:27:02 | LussiaH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí