Prší do základní kliniky lodi

Prší do základní kliniky lodi

Anotace: Prší do základní kliniky lodi

Prší do základní kliniky lodi

 

Prší do základní kliniky lodi

 tohle není možné zastavit

není jak

 prší na mosty

máme tisíce pacientů tady

 a milióny tam

  je to penetrační déšť

    rain kohokoli

kdo není z nás ..

 

Procházet se po rozkvetlé louce

 kde nemáme zákony

rejstříky našich obran jsou slepé od narození

   tady se nejedná

o jakoukoli naší vizi ..

 

Plán vtáhnout nás do rozkvetlé říše

 ale my tam letíme

nebo stejným směrem

   nemáme momentálně rytíře

nejsme už dávno pod vlajkou soustavy

 z které jsme vyšli ..

   jsme mnohem menší

ne však duchem.

 

Prší na vojáky jak už bylo řečeno

  jsou to spíš údržbáři a pozorovatelé

schopní všeho a ničeho

 většina to ani neví ..

 

Sovám se klopí víčka

 konečně to pochopíme protože ..

Tenhle celník se nezeptá odkud a kam

 ani v podstatě nemá koho

  protože na našich sklech máme již 16-tou generaci podpisů

Já tady žil  ..

a poutníci se nestřílejí ..

 

Však výslech může být přátelský a GRá GRŮ objeveno

 proč jedeme tak pomalu

slymejši parahumanističtí

   O ó SALe my sme kavalérie z bláta a hlíny ..

 

Prší do základní kliniky lodi

 ale nikdo neumřel

to se nestává

   vždycky někdo umře ..

 

Otázka jakoby změnila strach

 robotům je to jedno ty to nevyndá

   ty vyndá jen výbuch lodi

a ten není napořadu souvislosti

  živí říkají otčenáš

všichni,

 

Všichni se tu narodili

   nikdo tady nechce  ..

                                                                                                               

AV 2018.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor milík, 09.12.2018
Přečteno 308x
Tipy 1
Poslední tipující: šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Šmíruji přes oční sítnici, Tvé poetické vlny. Čtu třikrát k pochopení. Utkvělo mi! hodnotím, jako zdařilé. Tip.

10.12.2018 00:04:56 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí