Směrová růžice

Směrová růžice

Anotace: směrová růžice, doveď mě do neštěstí

Na papír nakreslim
směrovou růžici
a pak ji hodim do koše
a půjdu za svým neštěstím

Neuč mě střídat směr
Nastřídal jsem se ho už dost
Byl jsem dole i nahoře
A z toho dole víc než dost

Ukaž mi růže, kam se dát
Já půjdu opačným směrem
Protože na co jsem kdy sáh
To vždy se dalo blbým směrem

A já už chci jen spát
V cíli toho neštěstí
Chci jenom zírat do blba
A mlčet a být sám
Autor Sumava, 14.12.2018
Přečteno 759x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to se mi stává často...akorát to nefunguje...

17.12.2018 21:41:35 | enigman

Trochu štěstí přeju, hochu, raději co nejvíc, a naději...

14.12.2018 10:11:39 | Kapka

Ooo, mnohokrát děkuji, Kapko :)

15.12.2018 02:33:16 | Sumava

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí