O vánocích

O vánocích

Anotace: Všude tolik lásky...

 

Všude tolik lásky
proč mám teda vrásky,
o vánocích.
 
Nechce být nikdo sám
je lepší tvořit pár,
o vánocích.
 
Láska je kolem nás
za oknem sníh a mráz,
o vánocích.
 
Je dobré být ve dvou
přijď lásko, buď se mnou,
o vánocích.
 
Vzduchem se to šíří
jak andělské chmýří,
o vánocích.
 
Už jsou slyšet přání
ne všechna jsou k mání,
o vánocích.
 
Ale od toho jsou
a do říše snů  zvou,
o vánocích.
 
Hořkost i zklamání
do nebe volání,
o vánocích.
 
Ve vločkách jsou přání
ne všecko je k mání,
o vánocích.
 
Duch vánoc vše změní
mít lásku máš jmění,
o vánocích.
 
Nejen o vánocích
milovat není hřích,
o vánocích.
 
Autor milda0043, 26.12.2018
Přečteno 380x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí