Jarní louka

Jarní louka

Anotace: A proto Ti říkám Sbohem.

Už nechci být jen tvoje loutka,
chci být jak jarní louka.

Svěží, krásná, elegantní,
tak jak rozbřesk ranní.

Chci zářit jako luna,
až na obloze rozzáří se duha.

Usmívat se do široka,
a už neřešit tvá zlá slova.

Chci cítit štěstí v celém těle,
a už nebýt to vyplašené tele.

A proto Ti říkám Sbohem,
mé vzpomínky teď spálí oheň.
Autor deEste, 04.01.2019
Přečteno 421x
Tipy 7
Poslední tipující: lonelyJ0HN, Jean-Paul Simon, milda0043, ZILA78, Druid
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí