Malované sáně

Malované sáně

Anotace: báseň o starých saních

Sbírka: Matčiny oči

V temném koutě nalezl jsem sáně
Za ty roky na nich barva oprýskala
než opravím je, nesednu na ně
vzpomínám jsi celý den na svahu výskala

V plechovce všechny odstíny namíchám
Barvy na sáňkách, jak oheň vzplanou
nad tou krásou jen s údivem dýchám
až zimní krajinou pojedu za svojí milovanou

Tvé tváře, jak ty sáně malované
samou zimou jak růže se rděly
spřežení mne za tebou doveze,děvče milované
neb naší lásku sněhová závěj rozdělí
Autor Petr27, 10.01.2019
Přečteno 445x
Tipy 3
Poslední tipující: Lůca, Dreamy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chtěly by nové polstrování,
něco poopravit a pak by možná
promluvily i ty naše, koho a kam
kdy odvezly...:-)

10.01.2019 16:08:52 | Dreamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí