žádost

žádost

Anotace: Žádost

Poklekam před tebou
slzy na krajičku mám
Prstýnek v krabičce
žádám tě o ruku lásko jediná

Jen tebe si chci vzít to mi k životu stačí
Až budeme stát před oltářem a ty se staneš mou paní

Bude to den který vryje se mi do kůže
že milovana žena si vzala milujiciho muže
Autor kikin87, 16.01.2019
Přečteno 389x
Tipy 5
Poslední tipující: ZILA78, Krahujec, Kapka, Janna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí