Nový měsíc

Nový měsíc

Anotace: Zas dorůstá nový měsíc...

Zas dorůstá nový měsíc
vystavuje se v sametu
čekám až ho bude nejvíc
kouká jak logo na netu.
 
Měsíc se zas nějak tváří
jen v novu oplývá mocí
je stejná v březnu i v září
milencům přede nit nocí.
 
Až změní tvar a podobu
bude z něj sladký pomeranč
zatím má bledou chorobu
a nehlídá svůj hvězdný ranč.
 
Jak se ten cvalík vyloupne
budu ho o něco prosit
ať k tobě domů nakoukne
spíš li klidně ve svém loži.

Noční pták probudil hvězdy
kdybych měl jako on křídla
letěl bych tmou k tobě, navždy 
tenkrát když měsíc den střídá.
Autor milda0043, 16.01.2019
Přečteno 413x
Tipy 3
Poslední tipující: ZILA78, Druid
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí