Hotel Aperto

Hotel Aperto

Anotace: Hotel Aperto

Hotel Aperto

 

kdo by tady někdy byl

  nevím jak jsem se sem dostal

ten číšník se na mě ani nepodíval

 řekl přiložte chip

já poslechl jako cizinec

 restaurace je úplně prázdná

tady už dlouho nikdo nebyl ani mnouchy

 nelezebou po skle..

 

Já vím že mám paranormální cesty

 ale nikdo?

Všude přece někdo je.

  ani jsem se neptal na večeři

a kolik to stojí

 bylo mi yasné

že jsem nikde jinde..

 

Odpověděl bez otázky že pivo je v lednici a

 nic jiného v tuto dobu neposkytují

a to bylo jenom 21 třicet

 a záchod mám na pokoji a zavřel dveře ven.

 

Chtěl jsem poslat telegram

 přez pevnou linku

protože vypadly veškeré sítě najednou

 no kdo by tomu věřil?

 

Halló jsem řekl

 mohu si zavolat?

šklebil se jako by to už znal

 bohužel pane vypadly sítě pane

já to už tušil..

 

Že jsem mezi behaviorály..

 no nic klid

oni lidi nežerou

 i když ta obsluha

 

ta bába za kasou

 a to jsem tam byl jenom já

byla trochu kočkovitá

 já to znám sám mám kočku..

jen né tak velkou

 byla to jeho matka určitě

 

byly tam jen dva, dvě

 vzpomínám na pravopis

byli tam jak v cyrilice

 já už neřek ani slovo

 

vím že nemohu volat

 té flašky se ani nedotkl

měla divný uzávěr

 ten vůl šel něco řešit

já nečekal

 dveře zevnitř otevřít šly

ten vůl tam zapomněl klíč

 nemám cenu 29..

 

Zapnul navi a to místo nemělo souřadnice

 ani iPod se nechytal

v Unii..

 Rychle šlápnul na Start a plyn

tohle šlo

 

ale ta ulice měla pod koly mokrý písek

 a dříve byla asfaltová

To dáš říkal jsem mu

 a zvýšil podvozek

¨

My už tím projíždíme roky

 jak dlouho jsme spolu?

6 generací my 2

 motore kočkovaný

Tady není pumpa ani ráno nebude

šli jsme hají..

 

 Narozdíl od lidí

  já se vychčiju klidně v kabině do flašky

s pořádně velkým hrdlem

 a to bez podpory života

o lásce které mluvím

 i když se mi zdá..

 

Gattouffi už to nevidí

 jsem tady se strojem

Zcela sám..

 

 

AV. 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor milík, 28.01.2019
Přečteno 264x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí