Dopisy bez nadpisů

Dopisy bez nadpisů

Anotace: Ə

.
Líbila se mi noc za deště
kdy jsme krmili vrány úsvitu
Světelné louže se rozlily po městě
a foukalo do bytu

Pálil za Carmen vášeň
a pálil slova naše
nápadník rozbřesku

Líbil se mi den
kdy na nebi byla oblaka
proti krajině
a my se zastyděli za vlastní
hloupost
jenom tím jediným pohledem

Pod ledem slova
zlatník patinoval
nápadník soumraku

Líbilo se mi hovořit spolu
u kamen
Na tvrdém dřevě souznělé ruce
a věřit
že kdesi pánbů stlouká z jmen
syna syna dceru dcer
.
.
Autor Now, 30.01.2019
Přečteno 354x
Tipy 11
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý, Frr, jondys, Amonasr
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji pánové. Cením si toho.

31.01.2019 07:57:54 | Now

Našel jsem poklad! Už jen tohle číst
má duše bohatne.

30.01.2019 23:20:23 | šerý

Hlavně nekopat to zmrzlé ze mě..:)

31.01.2019 07:55:46 | Now

KRÁSNÁ ( krá krá)...ST* prosím, tuhle si uložím do "nezabudných" díky za ní*:-D :-)

30.01.2019 18:59:08 | Frr

Pokud ji vrány nepo.. :)

31.01.2019 07:57:05 | Now

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí